You are here: Home > Onze winkel

Store

Stap binnen bij Troedoor, sfeermakers in teak

Gezellig winkelen en wooninspiratie opdoen? Helaas zijn de deuren van onze showroom nog even gesloten. Maar gelukkig vind je in de webshop een groot deel van ons assortiment. Hier kun je gemakkelijk bestellen en we bezorgen zoals gebruikelijk. Maar er is meer. Want wil je een rondleiding door de winkel en meubels bekijken? Kies dan voor de Personal Shopping Experience. Ons enthousiaste team helpt je graag verder.

Normaal gesproken kun je terecht in onze 10.000 m2 grote showroom in Heteren, waar in 19 sfeerkamers een wereld vol warm teak tevoorschijn wordt getoverd. Het is een wereld die doet denken aan de warme gastvrijheid van Indonesië, het thuisland van onze meubels. In combinatie met eigentijdse stoffen, stoer leer en stijlvolle accessoires zie je hier de nieuwste woontrends samenkomen. De medewerkers in de winkel, zullen hun uiterste best doen om die beleving te benaderen met verschillende digitale middelen.

 

Een authentiek Indonesisch huis vormt het hart van onze showroom. Het weerspiegelt de oorsprong van Troedoor en onze liefde voor de cultuur en de mensen uit Indonesië. Hier schuiven we normaal gesproken graag aan tafel om jouw woonwensen te bespreken. Die bijzondere ervaring hou je van ons tegoed. 

 

Voel je thuis bij Troedoor

Troedoor is een bijzondere woonwinkel, met hart voor meubels en mensen. Dat zie je terug in onze winkel en in onze werkwijze. We willen u niet zomaar een interieur verkopen, maar een beleving. Met meubels en woonaccessoires die in alle opzichten passen bij wie je bent en hoe je leeft. Je bent van harte welkom bij Troedoor.