Nesting Table set

629.00

VoorraadOp voorraad

Over Nesting Table set

Set van 2 ronde tafels die in elkaar geschoven kunnen worden. Het blad is van geborsteld kasar teakhout. Door het borstelen van het teak komen de natuurlijke olien naar boven waardoor het blad een warme uitstraling krijgt. De grote tafel is 80 cm x 51 en de kleine is 70×45 Het zwarte ijzeren onderstel is 2×2 cm

Afmetingen & details

SKU

12700

Afmetingen

80×51

Teaksoort

Kasar

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer