Teak loungestoel Deep

829.00

VoorraadOp voorraad

Over Teak loungestoel Deep

Heerlijk comfortabele teakhouten loungestoel van gerecycled glad halus teakhout. Het gladde gerecycled teakhout is prachtig bij de grijze kussens. De leuning is lekker breed waardoor je er makkelijk iets op kunt zetten Armbreedte is 13 cm. Armhoogte is 47 cm Zithoogte is 41 cm

Afmetingen & details

SKU

12594

Afmetingen

85x83x79

Merk

J&E

Teaksoort

Halus

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Woonstijl

Tuin Modern

Binnen of Buiten

Buiten

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer