Led lamp Floating Globe

60.9573.95

Over Led lamp Floating Globe

Mooie Ledlamp met gekleurd glas. Als de lamp aan is, is alleen de onderste rand verlicht. Wat een prachtig beeld geeft aan de lamp. Floating Line LED E27  Dimbaar. 8W (=26W) 2000K 260lm CRI90 230V, Smoke grey glass

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf Dia 150 mm tot en met Dia 300 mm

Kleur

Golden, Smockey

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer