Lampenkap Velvet 20.5 cm hoog

85.00

VoorraadOp voorraad

Over Lampenkap Velvet 20.5 cm hoog

Mooie lampenkap met een structuur in het velvet. Het lijkt dan op een linnen kap, maar het is echt fluweel en voelt ook zacht aan. De kap verduisterd en geeft indirect licht.

Kleuren kunnen op het beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.

Afmetingen & details

SKU

13141

Afmeting lampenkap

38/40×20.5

Binnen of Buiten

Binnen

Kleur

Blauw grijs

Kleur binnenkant kap

Goud

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer

Vergelijkbare producten

Bekijk ook ons andere aanbod

Reserveren

Neem contact met ons op om dit product te reserveren.

    Contactgegevens

    Adres

    Ressenerbroek 3
    6666 MP HETEREN