10.000 m2 showroom
19 stijlkamers
Eigen fabricage
Bestel eenvoudig online
Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

Naast het diverse assortiment dat Troedoor in vaste oplage te bieden heeft, is maatwerk ook mogelijk bij ons. Dit varieert van afwijkende maten, andere deuren en/of sluitingen tot en met het ontwerpen van een geheel nieuw meubelstuk in elke gewenste afwerking. De maatwerk productie vindt plaats in onze fabriek in Indonesië. Daar worden de houten meubels vervaardigd en op maat gemaakt.


Mochten de houtproducten nog een afwerking vereisen als ze al in Nederland zijn aangekomen, dan kan Troedoor dat lokaal alsnog oplossen. Hiervoor heeft Troedoor geschoold en ervaren personeel in dienst die je altijd van dienst kunnen zijn. Echter zijn de productiewerkzaamheden lang niet zo grootschalig als dat dat mogelijk is in onze Indonesische fabriek.


Met de mogelijkheid tot maatwerk is Troedoor vaardig in het leveren van persoonlijke service aan huidige en nieuwe klanten. Naast maatwerkproducties kun je ook bij Troedoor terecht voor maatwerk binnenshuis. Zo is er bij ons in de loop der tijd ruime ervaring opgebouwd in het stylen en arrangeren van interieurs. Wil je van deze ervaring gebruik te maken, lees er dan alles over op onze pagina over interieuradvies. 


Hoe werkt maatwerk?
Als je bij ons komt met een idee voor een meubelstuk, zullen we dit samen bespreken. Na wat advies, wat mogelijk is in de winkel of bij jou thuis, en nadat we samen een prijs hebben bepaald, zullen wij een schets maken en deze naar onze fabriek in Indonesië sturen. Indonesië zal een autocad tekening van onze schets maken en deze doorsturen naar Nederland. Nadat we jouw goedkeuring hebben gekregen, zal de fabriek in Indonesië jouw product ontwikkelen. Na 2 maanden wordt er na de ontwikkeling een foto gestuurd van het product, om zeker te weten dat alles naar wens is. Na 3 maanden staat het product bij je in huis.