Veel op voorraad
Snelle levertijd
Veilig online betalen
Groot aanbod meubelen
Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

Naast het diverse assortiment dat Troedoor in vaste oplage te bieden heeft, is maatwerk ook mogelijk. Dit varieert van afwijkende maten, andere deuren en/of sluitingen tot en met het ontwerpen van een geheel nieuw meubelstuk in elke gewenste afwerking. Deze maatwerk productie vindt plaats in onze fabriek in Indonesië. Daar worden uw houten meubels vervaardigd en op maat gemaakt.


Mochten uw houtproducten nog een afwerking vereisen als ze al in Nederland zijn aangekomen dan kan Troedoor dat lokaal alsnog oplossen. Hiervoor heeft de sfeermaker in teak geschoold en ervaren personeel in dienst die u altijd van dienst kunnen zijn. Echter zijn de productiewerkzaamheden lang niet zo grootschalig als dat dat mogelijk is in onze Indonesische fabriek.


Met de mogelijkheid tot maatwerk is Troedoor vaardig in het leveren van persoonlijke service aan huidige en nieuwe klanten. Naast maatwerk-producties kunt u ook bij Troedoor terecht voor maatwerk binnenshuis. Zo is er bij ons in de loop der tijd ruime ervaring opgebouwd in het stylen en arrangeren van interieurs. Wenst u van deze ervaring gebruik te maken, dan horen wij dit maar al te graag.

Hoe werkt maatwerk?
Als u bij ons komt met een idee voor een meubelstuk zullen we dit samen bespreken. Na wat advies, wat mogelijk is in de winkel of bij u thuis, en nadat we samen een prijs hebben bepaald zullen wij een schets maken en deze naar onze fabriek in Indonesië sturen. Indonesië zal een autocad tekening van onze schets maken en deze doorsturen naar Nederland. Nadat we uw goedkeuring hebben gekregen zal de fabriek in Indonesië uw product ontwikkelen. Na 2 maanden wordt er na de ontwikkeling een foto gestuurd van het product, om zeker te weten dat alles naar uw wens is. Na 3 maanden staat het product bij u in huis.