Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

Naast het vaste assortiment van Troedoor is ook maatwerk mogelijk. Je kunt hierbij denken aan afwijkende maten, andere deuren en/of sluitingen, of bijvoorbeeld het ontwerpen van een geheel nieuw meubelstuk in elke gewenste afwerking. De maatwerk productie vindt plaats in onze fabriek in Indonesië. Daar worden de houten meubels vervaardigd en op maat gemaakt.


Mochten de houtproducten na aankomst in Nederland nog aangepast moeten worden, dan kunnen we dat lokaal alsnog oplossen. We hebben geschoold en ervaren personeel in dienst die elk meubel perfect op maat kunnen maken. Het is natuurlijk niet zo grootschalig als bij de fabriek in Indonesië, maar het personeel is even kundig.

 

Maar maatwerk gaat bij ons verder dan het op maat maken van de meubels zelf. Je kunt bij namelijk ook terecht voor maatwerk in huis. We hebben veel ervaring met het stylen en arrangeren van interieurs. Benieuwd wat we allemaal voor je interieur kunnen doen? Lees er  alles over op onze pagina over interieuradvies.


Hoe werkt maatwerk?
Als je contact met ons opneemt met het idee voor een meubelstuk, gaan we samen in overleg over de uitvoering. Na een adviesgesprek in de winkel of bij jou thuis zullen wij een schets maken en deze naar onze fabriek in Indonesië sturen. Indonesië zal een definitief ontwerp opsturen, waarna we deze aan jou voorleggen. Na een definitief akkoord ontwikkelt de fabriek in Indonesië het maatwerk meubel. Na 2 maanden wordt er een gedetailleerde foto gedeeld van het product, om zeker te weten dat alles naar wens is. Na 3 maanden staat het product bij je in huis.