10.000 m2 showroom
19 stijlkamers
Eigen fabricage
Bestel eenvoudig online

Interieuradvies

Interieuradvies voor jouw woonstijl

Kies je voor Troedoor, dan kies je voor warmte en sfeer. In onze stijlkamers laten we zien hoe je teak meubels op verschillende manieren kunt combineren. Maar we geven ook graag persoonlijk interieuradvies. Samen creëren we het perfecte wonen voor jou.

 

Je interieur is veel meer dan een optelsom van meubels en accessoires. Het is de plek waar je je thuis voelt. Waar je woont, leeft en deelt, samen met de mensen van wie je houdt. Om je goed te adviseren, willen we dus graag meer weten van jou en je woonwensen. Dat kan tijdens een gesprek in onze showroom, bijvoorbeeld aan de hand van foto’s en schetsen. Of we komen bij je thuis. Want we willen je niet zomaar een interieur verkopen, maar een beleving waar jij je prettig bij voelt.

 

Natuurlijk weten onze adviseurs alles over de meubels in de showroom en wat we kunnen op het gebied van maatwerk. Ze kunnen ook je meer vertellen over verschillende houtsoorten stoffen en leer en geven handige onderhoudstips.

 

Realiseer uw woonwens

Onze adviseurs weten alles over de meubels in de showroom en de vele extra mogelijkheden. Ze kunnen u meer vertellen over verschillende teakhout soorten, stoffen en leer, en geven handige onderhoudstips. Op zoek naar een bijzonder meubel voor een bijzondere plek in huis? Vraag gerust! We laten graag een meubel op maat voor u maken.