Personal shopping

Boek je afspraak online en ontvang 10% korting!

Gezellig winkelen en inspiratie opdoen voor woonaccessoires en meubelen? Jammer genoeg is dit nu even niet mogelijk. Toch laten we je graag zien wat onze winkel te bieden heeft, want wij zitten niet stil! Laat je daarom digitaal rondleiden en adviseren door ons enthousiaste team.

 

Personal Shopping Voordelen

• Gratis virtuele tour door de winkel.
• Heb je iets leuks gevonden? Dan ontvang je tijdelijk 10% korting.
• Tijdelijk gratis bezorging op alle aankopen.

 

We vertellen je alles over de mooiste meubelen, gezellige woonaccessoires en prachtige wanddecoraties. Je kunt direct bij onze collega`s bestellen en we bezorgen zo snel mogelijk. Personal Shopping vindt plaats op basis van een vaste afspraak, duurt 15 tot 30 minuten en het is geheel vrijblijvend. En het is gratis én makkelijk! Laat via het formulier je gegevens achter en de eerste stap naar je nieuwe droominterieur is gezet. Je kunt voor vragen, advies, de mogelijkheden voor drive-through en afhalen ook bellen naar 026-4790871.

 

Hoe het werkt
Na ontvangst van je aanvraag, nemen onze collega's in de winkel zo snel mogelijk contact op om de afspraak te bevestigen. Vervolgens staan we op het afgesproken tijdstip voor je klaar. We gebruiken FaceTime. Deze software is gratis en het werkt eenvoudig. Het is niet nodig om zelf je camera in te schakelen maar het mag natuurlijk wel. We hebben ook een stappenplan waarbij we je precies uitleggen hoe het werkt.