Schitterende teak meubelen
Personal Shopping Experience
Bestel eenvoudig online
You are here: Home > Klantenservice > Bezorging

Bezorging

Full-Service bezorging

Het is ook mogelijk om te kiezen voor Full-service bezorging. Bezorging door 2 chauffeurs en aflevering tot in de woonkamer (mits voldoende toegankelijk). Inclusief montage van uw meubelstuk(ken) en de verpakkingsmaterialen worden weer mee terug genomen. Het eventuele nog te betalen aankoopbedrag kan bij aflevering gepast contant of per pin worden voldaan. De kosten van deze service beginnen bij 75,- in de regio, wij zullen vooraf altijd met u overleggen over de kosten.

 

Het bezorgen van uw meubels
Indien u niet in de gelegenheid bent uw meubelen af te halen in Heteren, kunnen wij tegen betaling, binnen twee weken na aanschaf van de meubelen, deze bij u thuis leveren.


Store to door delivery
Om de kosten laag te houden kiezen wij standaard voor de 1 mans bezorging. De chauffeur brengt de meubels netjes bij u binnen maar kan in sommige gevallen wat hulp van u gebruiken. Omdat de vervoerders her en der meubels halen en bezorgen rijden ze vaak met een volle bus, derhalve is het niet mogelijk dat zij verpakkingsmateriaal meenemen. De bezorgkosten kunt u gepast contact of per pin aan de chauffeur afrekenen, aan de vrachtkosten hoeven wij niets te verdienen, u betaalt gewoon de kostprijs. namelijk € 40,-- binnen een straal van 20 km en € 80,-- daarbuiten, met uitzondering van het buitenland en de Waddeneilanden.

Extra services
Tegen een meerprijs bieden wij onder andere bezorgen op verdieping aan. Troedoor kan uw spullen bezorgen op de verdieping waar u vindt dat ze thuis horen. Dit scheelt u een hoop gesjouw met grote en onhandelbare spullen. Bij het bezorgen komen we met twee man. U hoeft dan zelf helemaal niets te doen.


• 1e etage via de trap, (mits genoeg ruimte) + 24,- per artikel
• 2e etage via de trap, (mits genoeg ruimte) + € 28,- per artikel
• 3e etage via de trap, (mits genoeg ruimte) + € 32,- per artikel
• 4e etage en hoger via de trap, (mits genoeg ruimte) + € 36,- per artikel
• Met de lift, ongeacht de etage, (mits de meubelen passen): € 24,- toeslag

Tijdelijke opslag
Wil je spullen tijdelijk opslaan? Dan kun je dit aangeven bij het opvragen van een bezorgprijs. Troedoor slaat je spullen op in het J&E pakhuis. Deze is droog en beveiligd.
Opslagkosten € 40,-- per meubel per maand.