Kinderstoel Fat

65.00

VoorraadOp voorraad

Over Kinderstoel Fat

Eenvoudige kinderstoel van massief teakhout. Degelijke uitvoering door de dikte van de poten . De zitting is los, dus bij mogelijke krimp van het teakhout is het mogelijk de zitting op de plaats te “tikken” Zithoogte is 31 cm

Afmetingen & details

SKU

10947

Afmetingen

36x30x60

Merk

J&E

Teaksoort

Halus

Woonstijl

Modern

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer