Winkelkasten

Winkelkast

Heb je een eigen winkel of zoek je gewoon nog een mooi plekje voor je accessoires of servies? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan teak winkelkasten, passend bij jouw interieur en stijl. Voor een unieke teak winkelkast ben je bij Troedoor aan het juiste adres!

Wil je een teak winkelkast aanschaffen, maar wil je ze liever eerst in het echt zien? Dan is het ook mogelijk om langs onze showroom te gaan in Heteren. Onze showroom is warm ingericht en je krijgt hier dan ook direct een goed beeld van hoe de winkelkast in een goed ingerichte ruimte zal staan. In de showroom vind je voornamelijk teak meubels in een Indonesische stijl.

Welke winkelkast past bij jou?

Besluit je om een winkelkast uit te kiezen bij Troedoor? Dan is het goed om te weten dat je meer dan voldoende keuze hebt! Onze showroom is niet voor niets 10.000 m². Bovendien hebben we bij Troedoor het grootste aanbod teakmeubelen van heel Nederland. Daarnaast worden alle winkelkasten in onze fabriek in Indonesië met de hand gemaakt. Kortom, hoogwaardige kwaliteit meubels tref je bij ons aan!

Bij Troedoor kun je dus zeker zijn van een groot en indrukwekkend aanbod. Daarnaast krijg je bij ons echter ook de beste service als je een winkelkast of ander meubelstuk koopt. Als je besluit om naar onze winkel te komen, staan onze interieuradviseurs je graag te woord. Zien we jou binnenkort?