Teak kast SMG-18

1,139.00

Over Teak kast SMG-18

Prachtige teakhouten kast met een verweerd ijzeren onderstel met 2 deuren en 2 laden in het midden. Het gerecyclede teakhout glad van structuur en is afgewerkt met een waslaagje waardoor er verschillende kleuren op het blad zichtbaar zijn. Elke kast ziet er anders uit. De kast heeft de keuze uit links en rechts draaiende deuren.

Afmetingen & details

Afmetingen

65x50x210

Teaksoort

Dengkleh met ijzer

Merk

J&E

Binnen of Buiten

Binnen

Deur opent naar

Links, Rechts

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer

Vergelijkbare producten

Bekijk ook ons andere aanbod

Reserveren

Neem contact met ons op om dit product te reserveren.

    Contactgegevens

    Adres

    Ressenerbroek 3
    6666 MP HETEREN