Kast Ethnic

1,665.00

VoorraadOp voorraad

Over Kast Ethnic

Een echte eyecatcher deze kast met uitgesneden ornament in het midden. De kast is gemaakt van mixed wood. Aangezien niet bekend is welk hout in de kast verwerkt wordt kan het hout gaan werken, dit betekent dat deuren kunnen wijken of scheuren in de kast komen. Dit is de charme van het gemixte hout.

Afmetingen & details

SKU

13560

Afmetingen

150x45x200

Teaksoort

Mixed wood

Binnen of Buiten

Binnen

Deuren

2

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer