Kast Authentic met la

1,499.00

VoorraadOp voorraad

Over Kast Authentic met la

Kast Authentic met la is een stoere 2 deurs kast met 2 laden van 3 mm gelamineerd grof teakhout. Het stoere uiterlijk wordt mede bepaald door de grove nagels aan de voorkant van het meubel in de deuren en het grote ronde handvat. De deuren zijn massief en mooi zwart gemaakt aan de binnenzijde waardoor het meubel nog meer een Farmer look krijgt.

Afmetingen & details

SKU

13515

Afmetingen

120x45x190

Teaksoort

Kasar Fineer

Teak omschrijving

Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Aantal lades

2

Deuren

2

Merk

Take Teak

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer