Hanglamp Rope

149.00199.00

Over Hanglamp Rope

Fantastische hanglamp van teak wortel hout met om de electriciteits draad touw omheen. Heel simpel, maar een echte eye-catcher. Elke lamp is uniek. Geen stuk hout is hetzelfde, daarom is het een verassing welke lamp u krijgt. U kunt kiezen uit een lamp met 5 of met 10 fittingen. De lamp met 10 fittingen is 200 cm lang en de lamp met 5 fittingen is 120 cm lang.

Afmetingen & details

Afmetingen

120 cm lang, 200 cm lang

Uitvoering

Hanglamp

Merk

J&E

Teaksoort

Teak erosie

Aantal Lichtbronnen

10x E27, 5x E27

Binnen of Buiten

Binnen

Fitting

E27 grote fitting

Lichtbron

Niet inbegrepen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer