Hanglamp Oester

549.00

VoorraadOp voorraad

Over Hanglamp Oester

Prachtige elegante hanglamp. De hanglamp heeft Troedoor hangen met 3 lampen in 3 maten, S,M en L. De nikkel kapjes zijn zwart van buiten en binnen ambachtelijk brons. De doorsnede is 50 cm. De hoogte is zelf instelbaar.

Dit is echt een blikvanger door het weerkaatsen van het licht tegen de bronzen binnenzijde van de kapjes.

Afmetingen & details

SKU

14248

Binnen of Buiten

Binnen

Merk

Leclercq & Bouwman

Soort Lichtbron

E27

Lichtbron

Niet inbegrepen

Kleur

Zwart / Ambachtelijk brons

Vorm

Rond

Uitvoering

Hanglamp

Woonstijl

Industrieel

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer