Hanglamp Cor

249.00299.00

Over Hanglamp Cor

Een geweldige hanglamp in twee maten. Deze platte hanglamp is een lust voor het oog, vooral als deze in combinatie met elkaar worden gehangen.

De platte hanglamp is verkrijgbaar in 2 maten, doorsnede 85 cm en doorsnede 65 cm en in 2 kleuren ambachtelijk zilver en in ambachtelijk brons.

Afmetingen & details

Afmetingen

Dia 65 cm, Dia 85 cm

Kleur

Ambachtelijk brons, Ambachtelijk zilver

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer