Hanglamp COM

1,499.00

Over Hanglamp COM

Prachtige klassieke lamp in een mooi nieuw jasje.  Deze mooie hanglamp is gemaakt van bladzilver.

De lamp is verkrijgbaar in 2 formatien 120x65x60 met 12 led lampjes en 1 onderspot of in 170x80x60 met 16 led lampjes en 3 led onderspots. De led onderspots kunnen apart aan en uit worden gedaan. Deze spots zorgen voor een heldere en goede uitlichting naar onderen. Verder is de hanglamp gedecoreerd met glasdruppels.

Lichtbronnen niet inbegrepen.

Niet op voorraad? Neem contact met ons op voor de levertijd.

Afmetingen & details

Kleur

Bladzilver

Vorm

Ovaal

Uitvoering

Hanglamp

Afmetingen

120x65x60, 170x80x60

Lichtbron

Niet inbegrepen

Soort Lichtbron

E27, GU10

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer