Handgemaakt antiek masker 21

59.00

VoorraadOp voorraad

Over Handgemaakt antiek masker 21

Een prachtig met de hand gemaakt houten masker. Het masker staat op een standaard. Het masker is 60 cm hoog en ongeveer 25 cm breed. Mooi om te combineren met planten en andere teak en originele accessoires.

Let op! Aangezien het masker met de hand wordt gemaakt kan de afmeting iets afwijken ook kan de uitstraling iets afwijken.

Afmetingen & details

SKU

13390

Merk

Take Teak

Binnen of Buiten

Binnen

Afmetingen

25x14x60

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer