Fauteuil Matts

768.00

VoorraadOp voorraad

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Over Fauteuil Matts

Heerlijke fauteuil met een actieve zit en een hoge rugleuning. De fauteuil is in de winkel uitgevoerd in Tassan leder kleur lichtbruin. De fauteuil past prachtig met de fauteuil Ella en de bank Sem. De fauteuil is verkrijgbaar in diverse stof en leersoorten en kleuren. Nieuwsgierig? Kom proef zitten en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Afmetingen & details

SKU

12806

Kleur

Licht bruin

Leersoort

Tassan

Stiksel

Contrastgaren

Binnen of Buiten

Binnen

Woonstijl

Landelijk

Thuisbezorging

Vraag naar de mogelijkheden

Tot 3 jaar garantie

Op onze teakmeubelen

Beoordeeld met een 9,6

Door 5044 klanten

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer