Fauteuil Jurgen

815.00

VoorraadOp voorraad

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Over Fauteuil Jurgen

Elegante Fauteuil op een draaivoet. Het zwarte frame valt mooi om de kuip heen. De fauteuil heeft een heerlijk comfortabele zit. De dikke kuip en het zwarte frame geeft de fauteuil een robuust industrieel uiterlijk. De fauteuil is in veel stof en leersoorten en veel kleuren beschikbaar. Nieuwsgierig? Kom proef zitten en laat u informeren over de mogelijkheden.

Afmetingen & details

SKU

13762

Kleur

Olive

Leersoort

Chill line

Merk

Chill-Line

Voet

Draaivoet

Binnen of Buiten

Binnen

Woonstijl

Industrieel

Thuisbezorging

Vraag naar de mogelijkheden

Tot 3 jaar garantie

Op onze teakmeubelen

Beoordeeld met een 9,6

Door 5044 klanten

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer