Teak eettafel Retro

925.001,229.00

Over Teak eettafel Retro

Een mooie eettafel met een retro uitstraling. Alsof je zo terug gaat naar de jaren 70. Deze teakhouten eettafel is in glad gerecycled teakhout gemaakt. Het zogem=naamde halus teakhout. Het blad is 3 cm massief dik, maar doordat de zijkanten verjongd zijn, afgekant, geeft dit de uitstraling van de tafel een fijnen elegante look. De tafel is heel licht ovaal aan de lange kanten en de poten zijn rond en lopen taps iets naar buiten toe. 

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 180x110x78 tot en met 240x110x78

Teaksoort

Halus

Teak omschrijving

Halus = Glad gerecycled teakhout

Dikte hout

3 cm

Merk

Take Teak

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer