Teak eettafel Muna

1,259.001,735.00

Over Teak eettafel Muna

Een prachtige robuuste industriële teakhouten eettafel. De eettafel is gemaakt in grof geborsteld kasar teakhout. Door het borstelen van het teakhout komen de natuurlijke oliën die in het hout zitten naar boven waardoor het hout een warme uitstraling krijgt. Een makkelijke eetkamertafel waarbij ook makkelijk aan de kopkanten gezeten kan worden.

Het tafelblad is 6 cm dik. De zwart ijzeren poten zijn licht door geschuurd op de randen en zijn 6×10 cm en vallen door het blad heen. Doordat teakhout kan werken kan het gat waar de poot invalt groter worden door het gebruik.

 

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 180×20 tot en met 260x100x78

Teaksoort

Erosie

Teak omschrijving

Erosie = Grof geborsteld gerecycled teakhout hier kunnen gaten en scheuren inzitten

Dikte hout

6 cm

Maat ijzer

6×4 cm

Merk

Take Teak

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer