Teak eettafel KVS Kasar

1,575.002,089.00

Over Teak eettafel KVS Kasar

Een prachtige klassieke dikke teakhouten eettafel in gerecycled geborsteld kasar teakhout. De teak eettafel heeft doorlopende planken en is massief 5 cm dik. De massieve teak poot is 20 cm breed en de oversteek aan de kopse kanten van deze teakhouten eettafel is ook 20 cm. Houdt er dus rekening mee dat de ruimte tussen de poten de lengte van de teakhouten eettafel is – 80 cm. Dus de ruimte tussen de poten bij een 240 cm tafel is 160 cm.

Aangezien teakhout uit de tropen komt en het hout in de breedte kan gaan werken kan door droogte in huis scheurtjes in het hout ontstaan. Dit hoort bij Teakhout en de uitstraling van de tafel.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 180×90 tot en met 300×100

Teaksoort

Kasar

Teak omschrijving

Kasar = Gerecycled geborsteld teakhout

Dikte hout

5 cm

Merk

J&E

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer