Teak eettafel dengkleh KR

355.001,199.00

Over Teak eettafel dengkleh KR

Teakhouten eettafel van dengkleh Teakhout. Dit is gerecycled teakhout et een licht grijze nerf in het blad. Het tafelblad heeft een rustige uitstraling. Het blad is 3 cm dik en heeft aan de twee korte kanten een kopregel. Aangezien hout in de breedte werkt kan het zijn dat door het werken van het hout de kopregel iets gaat uitsteken. Vanaf 260 cm heeft het blad een 5e poot in het midden van de tafel en een dwarslat in het blad. De eettafel is een makkelijke recht toe recht aan tafel met de warme uitstraling van gerecycled teakhout.

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 120x80x78 tot en met 80x80x78

Teaksoort

Dengkleh

Teak omschrijving

Dengkleh = gerecycled geleefd teakhout

Poot maat

8×8, 9×9

Dikte hout

3 cm

Merk

J&E

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer