Eettafel Balok bawah

1,995.00

VoorraadOp voorraad

Over Eettafel Balok bawah

Prachtig nieuwe tafel. De onderkant van het tafelblad laat duidelijk de vorm van de boomstammen zien. De bovenkant van het tafelblad is glad halus. De speelse tafel heeft een dikke teakhouten balk tussen de poten. De uitstraling is lekker grof en robuust terwijl de tafel toch makkelijk in gebruik is.

Afmetingen & details

SKU

14442

Afmetingen

200x100x78

Binnen of Buiten

Binnen

Materiaal

Teak hout

Teaksoort

Halus

Vorm

Rechthoekig

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer