Eettafel Andreas

1,155.001,669.00

Over Eettafel Andreas

Dit is een echte eyechatcher als u een tafel wilt hebben die nooit hetzelfde is. Deze robuuste eettafel is gemaakt van gemixed hout. Geen tafel is hetzelfde omdat niet bekend is welk hout gebruikt wordt voor de tafel. Hout wat voorhanden is wordt gebruikt. Dit kan zijn Teak, mahonie, Durian, mango etc. Hierdoor kan de tafel ook werken, maar dat hoort bij de uitstraling van de tafel. Het blad is 4cm massief. De poten zijn 10×10

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 200x100x78 tot en met 300x100x78

Teaksoort

Mixed wood

Merk

J&E

Binnen of Buiten

Binnen

Dikte hout

4 cm

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer