Eetkamerstoel Apeldoorn

429.00

VoorraadOp voorraad

Over Eetkamerstoel Apeldoorn

Heerlijke eetkamerstoel met een parketwiel. De stoel zit zo comfortabel dat het bijna een eetkamerfauteuil is. Voor lekker lang tafelen. Deze comfortabele eetstoel is in de winkel uitgevoerd in de leersoort Rugby in de kleur Cognac. De stoel kan ook zonder wielen en is tevens verkrijgbaar in vele stof en leersoorten en kleuren. Ook is het mogelijk de stoel zonder arm te bestellen. Nieuwsgierig kom snel proef zitten en bekijk de mogelijkheden. Digitale en geprinte weergave van materiaal en kleuren kan afwijken van de werkelijke uitstraling en kleuren.

Afmetingen & details

SKU

13476

Stof / Leer

Leer Rugby

Leverancier

Haveco

Kleur

Cognac

Woonstijl

Modern industrieel

Uitvoering

Met parketwiel

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer