Eetkamerstoel 292

249.00

VoorraadOp voorraad

Over Eetkamerstoel 292

Makkelijke retro eetkamerstoel. De stoel lijkt op een klassiek schoolbank stoel, maar dan prachtig gestoffeerd in een Torre Velvet. De kleur in de winkel is een prachtige diep rood cognac ook wel Torre 8 genoemd. De stoel is in vele stofsoorten en kleuren verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Maak een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden. Digitale en geprinte weergave van materiaal en kleuren kan afwijken van de werkelijke uitstraling en kleuren.

Afmetingen & details

SKU

13682

Stof / Leer

Stof Torre

Woonstijl

Modern industrieel

Uitvoering

Zwarte Poot

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer