Bureau Bohemian

1,195.00

VoorraadOp voorraad

Over Bureau Bohemian

Klassiek bureau met een moderne industriele uitstraling. Door het gebruik van glad gerecycled halus teakhout, webbing en het zwart ijzeren onderstel, krijg je een modern bureau met een klassieke knipoog. Het bureau heeft links open vakken en rechts 2 laden. Achter het webbing zijn planken bevestigd.

Afmetingen & details

SKU

13632

Afmetingen

170x70x76

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Heb je hier al aan gedacht?

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer