Merken

The Bocx Interiors

The Bocx Interiors

Groot assortiment gestoffeerde eetkamerstoelen, bankstellen, hoekbanken, loungebanken fauteuils en hockers van The Bocx Interiors.

 

 

PTMD

PTMD

Regelmatig wisselende collectie woonaccessoires, zoals potten, schalen, vazen en manden en leren eetkamerstoelen, banken en fauteuils van PTMD.

 

 

 

Brynxz

Brynxz

Brynxz heeft eigentijds en tijdloze woonaccessoires die moeiteloos in elk interieur passen. Stijlvolle unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek.

 

 

Het Anker

Het Anker

Meubelindustrie het Anker is een vooraanstaande, 100% Nederlandse meubelproducent. De door het Anker geproduceerde meubels van LÁncora zijn van hoge kwaliteit.

 

 

MondiArt

MondiArt

MondiArt is een creatieve fabrikant en importeur van wanddecoraties in de breedste zin van het woord. Met een 30 jaar ervaring is MondiArt toonaangevend op het gebied van wanddecoraties en andere vormen van kunst op diverse materialen.

 

 

Label51

Label51

U kunt met het merk LABEL51 uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen. Heeft u lef? Dan combineert u verschillende kleuren met elkaar. Houdt u van warmte? Dan kiest u voor natuurlijke tinten en materialen. Bent u stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels.

 

DS Meubel

DS Meubel

DS meubel is een familiebedrijf opgericht in 1998. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van relaxfauteuils op maat

 

 

 

 

 

Haveco

Haveco

HAVECO is sinds 1990 een in Nederland producerende zitmeubelfabrikant met een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, fauteuils, hockers en eetkamerstoelen.

 

 

 

McNutt of Donegal

McNutt of Donegal

McNutt of Donogal een Iers familie bedrijf maakt heerlijke comfortable Plaids, sjaals en dekens van Wol, Merinowol, Alpaca, linnen en katoen. Om lekker onder te kruipen of als decoratie.