Bijzettafel Corvalli M

69.95

VoorraadOp voorraad

Over Bijzettafel Corvalli M

Super leuk en praktisch goudkleurig bijzettafeltje Altijd makkelijk en snel bij te plaatsen. Ook leuk om te decoreren met planten, kaarsen of andere decoraties. Het past eigenlijk overal bij.

Afmetingen & details

SKU

13717

Afmetingen

Vanaf 51 tot en met5×51

Binnen of Buiten

Binnen

Knock Down

Ja

Kleur

Goud

Materiaal

Metaal / Nikkel

Merk

Country Field

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer