Teak tuin bartafel Kasar mad

495.00829.00

Over Teak tuin bartafel Kasar mad

Heerlijke grove tuin bartafel van licht geborsteld teakhout met een Houten H tussen de poten. Door het borstelen van het teakhout komen de natuurlijke olien naar boven waardoor een mooie warme kleur wordt gekregen. Het blad heeft een kopse kant en tussen de bladen is een gleuf waardoor water weg kan lopen. Het blad is 3 cm dik. Onder het blad zit een scheen van 6 cm hoog. de poten zijn 10×10 cm

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 120x80x110 tot en met 80x80x110

Merk

J&E

Teaksoort

Kasar

Woonstijl

Buiten / tuin

Vorm

Rechthoekig

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer