Barstoel Faithful

199.00

VoorraadOp voorraad

Over Barstoel Faithful

Stoere barstoel Faithful. De barstoel is vervaardigd van gelamineerd teak van 3 mm dik wat in een prachtig patroon op hout is verlijmd. Hierdoor is elke kruk anders van uitstraling door verschil in de kleuren in het teakhout. Een stoere industriële barkruk met de warme uitstraling van teakhout.

Afmetingen & details

SKU

13533

Afmetingen

40x36x78

Teaksoort

Gelamineerd geborsteld teakhout

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer