Bank Sam

1,735.00

VoorraadOp voorraad

Over Bank Sam

Iets ronde bank met een comfortabele actieve zit. De rugkussens zijn vast en de zitting is uit een stuk. De bank in de winkel is een 2,5 zits. De bank is ook verkrijgbaar als Fauteuil, 2 zits en 3 zits. De bank in de winkel is in Tassan L60 in donkerbruin, maar is verkrijgbaar in velen kleuren in stof en leer. Nieuwsgierig hoe deze bank zit en welke mogelijkheden er zijn? Kom snel langs.

Afmetingen & details

SKU

12805

Kleur

Licht bruin

Leersoort

Tassan

Merk

Haveco

Stiksel

Contrastgaren

Zit diepte

41 cm

Zithoogte

41 cm

Binnen of Buiten

Binnen

Eigenschappen

Zijn van toepassing op het model in de winkel

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer