Bank renkum

245.00495.00

Over Bank renkum

Strak teakhouten bankje in glad gerecycled Halus teakhout. Het blad is 3 cm dik. De oversteek vcan het blad op het onderstel is maximaal 2 cm. De poot wordt geschroefd aan het onderstel vastgemaakt. De dikte van de poot is 8×8 cm

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 100x40x45 tot en met 240x40x45

Merk

J&E

Teaksoort

Halus

Woonstijl

Modern

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer