Bank Montreal

1,370.00

VoorraadOp voorraad

Over Bank Montreal

Mooi klassiek Urban sofa bank Montreal. Deze showroom bank gaat plaats maken voor een andere prachtige bank. Daarom kunnen we deze aanbieden met 20% korting en direct leverbaar, dus geen lange wachttijden.

De bank is een 3 zits en is 278 breed en 103 cm diep.

De stof die op de bank zit is de stof Catania grey.

Let op, de kleur kan er op de foto anders uitzien dan in het echt.

Afmetingen & details

SKU

13999

Afmetingen

272x90x90

Bank maat

Drie zit

Binnen of Buiten

Binnen

Hoogte armleuning

85 cm

Leverancier

Urban Sofa

Stof / Leer

Stof Mix&Match Sevilla

Zit diepte

64 cm

Zithoogte

45 cm

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer