Bank Julia

1,075.00

VoorraadOp voorraad

Over Bank Julia

Recht toe recht aan bank Julia, maar door de prachtige grove ribstof in blauw groen een prachtige bank. Het showroom model gaat plaatsmaken voor een nieuwe kleur. Daarom mag deze bank met 20% korting weg. Proefzitten? Geen probleem. Kom gezellig langs in Heteren.

Afmetingen & details

SKU

13486

Afmetingen

237x86x100

Binnen of Buiten

Binnen

Breedte armleuning

30 cm

Hoogte armleuning

65 cm

Zit diepte

58 cm

Zithoogte

45 cm

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer