Bank Giorno

1,695.00

VoorraadOp voorraad

Over Bank Giorno

De bank Giorno van Urban Sofa is een heerlijke lifestyle loungebank met een perfecte balans tussen uitstraling en comfort. De strak afgewerkte leuningen geven de Giorno een stoer karakter. Een echte topcreatie voor ieder interieur. De bank kan in diverse opstellingen worden aangeboden. Daarnaast kunnen de kussen wel of niet worden doorgestikt.

Afmetingen & details

SKU

12822

Eigenschappen

Zijn van toepassing op het model in de winkel

Merk

Urban Sofa

Kleur

Beige

Stof / Leer

Stof Mix&Match Sevilla

Breedte armleuning

17 cm, 19 cm

Hoogte armleuning

59 cm

Zit diepte

64 cm

Zithoogte

41 cm

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer