Bank Firenca

2,265.00

VoorraadOp voorraad

Over Bank Firenca

Top model uit de UrbanSofa collectie. De Firenca Loungebank is heerlijk comfortabel en past in zowel een landelijk als modern interieur. Door het speciaal door UrbanSofa ontworpen frame met geoptimaliseerde zithoek blinkt de Firenca uit in comfort. De afwerking met bies geeft deze eigentijdse kwaliteitsbank een stijlvol en exclusief karakter.

De Firenca Loungebank is zeer comfortabel en past naadloos in ieder interieur. Door zijn comfortabele vormgeving wordt de Firenca Loungebank al snel de eye-catcher van jouw interieur. De brede armleuning in combinatie met de vierkante rug- en zitkussens geven de bank een comfortabele aanblik.

Afmetingen & details

SKU

12823

Eigenschappen

Zijn van toepassing op het model in de winkel

Merk

Urban Sofa

Stof / Leer

Stof Mix&Match Sevilla

Breedte armleuning

25 cm

Hoogte armleuning

60 cm

Zithoogte

39 cm, 42 cm

Zit diepte

60 cm

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer