Bank Butterfly

1,125.00

VoorraadOp voorraad

Over Bank Butterfly

Heerlijk comfortabele bank. De bank heeft een comfortabele zit en is zeer comfortabel in de rug, de kussens in de rug zijn keerbaar. De bank in de winkel is in de stofsoort Thalys in de kleur Blauw . De bank is in diverse maten verkrijgbaar. Tevens kunt u kiezen uit een ruim assortiment stof en leersoorten en kleuren. Nieuwsgierig? Kom snel langs voor uw perfecte bank!

Afmetingen & details

SKU

14011

Eigenschappen

Zijn van toepassing op het model in de winkel

Bank maat

Vier zit

Afmetingen

272x90x90

Kleur

Blauw

Stof / Leer

Stof Thalys

Merk

Seven

Zit diepte

58 cm

Zithoogte

45 cm

Hoogte armleuning

64 cm

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer