Bank Andreas

619.00839.00

Over Bank Andreas

Robuuste bank van gemixed hout. Geen bank is hetzelfde omdat niet bekend is welk hout gebruikt wordt voor de bank. Hout wat voorhande is wordt gebruikt. Dit kan zijn Teak, mahonie, Durian, mango etc. Hierdoor kan de bank ook werken, maar dat hoort bij de uitstraling van de bank. Het blad is 4cm massief. De poten zijn 10×10

Afmetingen & details

Afmetingen

Vanaf 200x40x46 tot en met 300x40x46

Merk

J&E

Teaksoort

Mixed wood RCK

Woonstijl

Modern

Kleuren

Donker multi color

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Wissen

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer