Bank Alpen

2,264.00

VoorraadOp voorraad

Over Bank Alpen

Heerlijk comfortabele hoekbank. De bank heeft een stevige zit en is vast gestoffeerd. De bank in de winkel is in L60 uitgevoerd als 2,5 zits en een eiland. Het mooie is dat de bank in de rug een gestikt patroon heeft waardoor het retro lijkt. De bank is in diverse maten en opstellingen verkrijgbaar. Tevens kunt u kiezen uit een ruim assortiment leersoorten, stofsoorten en kleuren. Nieuwsgierig? Kom snel langs voor uw perfecte bank!

Afmetingen & details

SKU

14012

Eigenschappen

Zijn van toepassing op het model in de winkel

Kleur

Cognac

Merk

L'Ancora

Stof / Leer

L60

Hoogte armleuning

57 cm, 65 cm

Breedte armleuning

16 cm

Zit diepte

57 cm

Zithoogte

42 cm

Binnen of Buiten

Binnen

Bezorgen

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Lees meer over bezorging en de kosten.

Bezorging

Afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld, berekenen wij de bezorgkosten. Om er zeker van te zijn dat jouw bestelde producten in de beste staat aankomen, proberen wij zoveel mogelijk zelf uit te leveren. Ook werken wij met diverse externe transporteurs. Zo worden bijvoorbeeld meubels, spiegels of panelen met onze eigen of externe transportdienst vervoerd en worden kleinere items zoals woonaccessoires of krukjes met PostNL verstuurd. Benieuwd naar de verschillende verzendwijzen en gang van zaken? Kijk dan bij het onderdeel ‘Levering door PostNL’ en ‘Levering door transportdienst’ Lees er meer over bij onze veelgestelde vragen over bezorging. 

Garantie

Onze teak meubelen komen standaard met garantie. Tot 1 jaar na factuurdatum: de kosten voor het repareren of vervangen van het meubel, inclusief vracht- en voorrijkosten, worden volledig vergoed.

lees meer